Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOR MU VIŠE NIJE MILA MAJKA Gego: Prodajem sve, napuštam Hrvatsku i idem u Ganu!

FOR MU VIŠE NIJE MILA MAJKA Gego: Prodajem sve, napuštam Hrvatsku i idem u Ganu!

Prednost imaju tetovirani mafijaši - ironično je rekao pjevač

Stjepan Barišić Gego još uvijek je ljut na hvarsku policiju i na državu u cjelini. Nakon što je izašao iz pritvora, rekao je da će odseliti iz Hrvatske. Danas nam je poslao fotografije svog imanja u mjestu Zaraće na južnoj obali Hvara uz poruku da sve prodaje.

- Za milijun eura prodajem 1800 kvadrata građevinskog zemljišta s kućom od 25 kvadrata i temeljima za još jednu od 50 kvadrata - rekao nam je hvarski pjevač te poslao fotografije parcele, objekata i maslinika.

- Prodajem sve! Prednost imaju tetovirani mafijaši - dodao je ironično.

Ponovio nam je da Hvarom vladaju dileri te da je u policijskoj stanici keksima ('Napolitankama, a ne izmetom, kao što su lagali') naslikao njihovu narko piramidu. 

- Idem u Ganu kod cure, odlazim iz pokradene i korumpirane Hrvatske! - poručio je Gego.


Vaša reakcija na temu