Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević FOTO Splićani uživali u koncertima u Baraci i BackBaru Plana B

FOTO Splićani uživali u koncertima u Baraci i BackBaru Plana B

Svirali su bendovi Trapula i Ringišpil

Sinoć je u punoj 'Baraci' nastupila splitska grupa 'Trapula' koju čine Josip Stupalo pjevač i bas gitarist, Branimir Beneš gitarist i pjevač te Ante Burazer bubnjar. Odličnim odabirom pjesama kao i izvedbom uspjeli su raspjevati i rasplesati sve prisutne. Na repertoaru su im se našle pjesme grupa Film, Neki to vole vruće, Bijelo dugme, Azra, Parni valjak, Psihomodo pop, Zabranjeno pušenje, Bajaga i instruktori, Aerodroma i drugih.

'BackBar Plan B' ugostio je bjelovarsku grupu 'Ringišpil' koju čine Davor Lovrić pjevač, Valter Bačak gitarist, Mario Mikor bas gitarist, Marko Lovrić bubnjar, Želimir Matić klavijaturist, Tomislav Vrabac violinist i saksofonist Boris Damjanović. Ova tribute grupa Đorđa Balaševića rasprodala je sve ulaznice za ovaj nastup. Splićani ne mogu prežaliti smrt Balaševića 19.02.2021. godine i koriste svaku priliku da dolaze na njegove tribute koncerte.

Ova bjelovarska grupa ugodno ih je iznenadila svojom odličnom svirkom te su zajedno otpjevali sve pjesme a odličnim prihvaćanjem bili su iznenađeni i članovi grupe te su na zahtjev publike svirali dva sata i četrdeset minuta i više puta izlazili na bis. Tako je publika uživala u hitovima Panonski mornar (pobjednik splitskog festivala), Narodnjaci, Blues mutne vode, Prva ljubav, Neki novi klinci, Boža zvani Pub, Priča o Vasi Ladačkom, Pesma o jednom petlu, Crni labud i druge a završili su u Balaševićevom stilu pjesmom Odlazi cirkus. Sudeći po reakcijama svih prisutnih očekujemo da će u skoroj budućnosti ovaj odličan nastup i ponoviti. 

Vaša reakcija na temu