Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Toni Brnović Foto studio Toni na Sajmu vjenčanja: 'Nastojimo se približiti svjetskim trendovima'
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Foto studio Toni na Sajmu vjenčanja: 'Nastojimo se približiti svjetskim trendovima'

Klijenata ne nedostaje, mladenci mogu birati i između tri paketa usluga

Foto studio Toni, u vlasništvu supružnika Tonija i Andree Brnović, jedan je od izlagača na sajmu vjenčanja Wedding Day u Spaladium Areni. Foto studio Toni nudi usluge fotografiranja i snimanja vjenčanja, posebnih događaja...

- Na tržištu smo prisutni već deset godina, a evo na sajmu smo već treći put zaredom i super smo zadovoljni. Uvijek postoji interes - započela je vlasnica Andrea Brnović.

Klijenata ne nedostaje, mladenci mogu birati i između tri paketa usluga - silver, gold i diamond, ovisno o svojim potrebama.

- Skoro pa svaki vikend smo puni. Nastojimo se prilagoditi mladencima i njihovim željama, a uvijek im savjetujemo da neka fotografiranja odrade nekoliko dana prije svadbe. Manje je stresa, pa je lakše i njima i nama - kazala je Andrea.

Naravno da se najveći dio angažmana odnosi na naše područje, ali Foto studio Toni je odradio nekoliko vjenčanja i u inozemstvu.

- Bili smo u Frankfurtu i u Londonu, gdje smo fotografirali i snimali vjenčanja. Bila su to zanimljiva i korisna iskustva. Nastojimo se odmaknuti od klasike i klasičnih fotografija, a približiti se svjetskim trendovima. Tako će mladenci u našim albumima moći pronaći 'art' fotografije, a ne samo klasiku - zaključila je Andrea, koja naglašava kako su cijene njihovih usluga u normalnim rasponima.


Vaša reakcija na temu