Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joker FOTO/VIDEO Joker za vikend proslavio 17. rođendan

FOTO/VIDEO Joker za vikend proslavio 17. rođendan

Pogledajte kako su se posjetitelji zabavili na slavlju

Trgovački centar Joker je proslavio 17. rođendan i pripremio vikend najbolje zabave. Zabavni program bio je posvećen najmlađim posjetiteljima koji su uživali u mnoštvu predstava i nastupa, a popratile su ih rado viđene maskote uvijek raspoložene za kreiranje nezaboravnih foto uspomena.

Kao i svake godine, rođendanska kupnja u Jokeru iznad 20 eura bila je nagrađena prigodnim poklonima - super praktičnim blokić-magnetima, mandarinama, popularnim platnenim'‘boršama za spizu' ili kino kuponima. Posjetitelji su iskoristili i prigodne popuste.

Zaštitni znak Jokerovih rođendanskih proslava su slatki korneri na kojima su sve posjetitelje počastili slatkim iznenađenjima. Za dnevnu dozu šećera ove godine su se odlučili za dva slatka kutka koji su bili smješteni na drugom i trećem katu centra.

Čestitamo Jokeru njegov dan, a dogodine je punoljetan. Do tada će nas svakodnevno uveseljavati svojim asortimanom i mjesečnim programima. Kako je bilo ovog vikenda u Jokera pogledajte u fotogaleriji i videozapisu.

Vaša reakcija na temu