Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Radomir Đurđević FOTOGALERIJA: CMC Festival napunio vodičku rivu

FOTOGALERIJA: CMC Festival napunio vodičku rivu

Pjevalo je više od 40 izvođača

Službeno otvorenje CMC Festivala Vodice 2024. u subotu je započelo tradicionalnom vožnjom brodom po šibenskom arhipelagu gdje su predstavljena dva nova izdanja i program festivala.

Kako se bližio početak večernjeg koncertnog programa, tako je vodička riva poslala centar svih zbivanja. Brojna publika pozdravila je Vigor, poznatu osječku šestorku koja je svojim koncertom otvorila večernji dio programa. Svojim hitovima kao što su 'Da sam ja on', 'Marija' i 'Još fališ do bola' rasplesali su i raspjevali publiku i dobro je zagrijali za ostatak večeri.

Zatim je na pozornicu izašao Miroslav Škoro i u Vodice donio tamburaške note, a obećanje da će pripremiti sat vremena odlične zabave itekako je ispunio. Sa svojim bendom odsvirao je pjesme koje su obilježile njegovu bogatu karijeru.

Dražen Zečić u dugogodišnjoj karijeri objavio je niz bezvremenskih hitova, a neke od njih je imala priliku čuti i vodička publika. Publika se posebno oduševila na prve taktove pjesama 'Boem u duši', 'Što ti znači on', 'Sokole' i ostalih iz Zečićevog bogatog opusa, a svojim nastupom kralj zabave još jednom je pokazao zašto mu je dodijeljen taj nadimak. Na pozornici mu se pridružila i Lidija Bačić Lille te su izveli pjesmu 'Nemam više ni snage ni volje' koja je dobila priznanje za 'Najbolju pjesmu CMC Festivala 2024.' po izboru Udruge Jadranskih radija.

Prvu festivalsku večer zatvorio je Mate Bulić, legenda hrvatske zabavne glazbe. Njegov koncertni program nije mogao završiti prije no što su odsvirani hitovi 'Narodno veselje', 'Gori borovina', 'Ivana' i brojni drugi. Na samom početku, na pozornici mu se pridružio i Frano Pehar te su skupa izveli duet 'Ja sam na te ponosan'.


foto: Marina Pešić

Na glavnoj festivalskoj pozornici nastupilo je više od 40 izvođača – Amir Kazić Leo, Ante Cash, Bon Voyage, Boris Oštrić, Bruno Filipović, Buryana, Darko Domijan, Davor Radolfi, Dino Petrić, Lidija Bačić Lille, Duško Lokin, Džentlmeni, Elio Pisak, The Frajle, Gavrani, Ivan Zak, Ivica Sikirić Ićo, Lana.S, Lidija Bačić Lille, Ljubavnici, Marina Tomašević, Mario Rucner, Mate Bulić i Frano Pehar, Matko Jelavić, Mia Dimšić, Mihael Kvorka, Mile Perkov, Miroslav Škoro i Barabe, Mladen Grdović, Neda Ukraden, Nives Celzijus, Noćni skok, Noelle, Salto Guru, Teo Grčić, Trio Gušt, Tropico band, Učiteljice, Žanamari, Zona Isključenja i Željko Bebek.

Nakon revijalnog dijela programa uslijedio je koncert Džentlmena.

Vaša reakcija na temu