Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: Maturalna večer Graditeljsko-geodetske tehničke škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer Graditeljsko-geodetske tehničke škole

Oko 120 učenika i njihovih profesora proslavilo je maturalnu večer u restoranu Kampus

Graditeljsko-geodetska tehnička škola Split ispratila je još jednu generaciju maturanata. U bajkovitoj sali restorana Kampus u petak navečer oko 120 učenika i njihovih profesora proslavilo je maturalnu večer. Maturanti su zablistali na crvenom tepihu, a ravnatelj Filip Relja poželio im je puno uspjeha u budućnosti. 

- Ispraćam svoju dvanaestu generaciju maturanata kao ravnatelj. Prošla generacija nije imala priliku proslaviti ovaj svečani dan, tako da moram priznati da sam se i sam zaželio maturalne zabave. Organizirali smo je iz trećeg pokušaja i veseli me da će se maturanti od srednje škole oprostiti na jedan tradicionalan način. Lijepo je vidjeti nakon četiri godine prekrasne mlade ljude koji iz naše škole odlaze u svijet, svima ću zaželjeti puno zdravlja i sreće. Neki će se zaposliti, neki će nastaviti svoje obrazovanje, a poručio bih im: Radite ono što volite i ostvaruju svoje snove - rekao je ravnatelj koji je pozvao zainteresirane osnovnoškolce na Dan otvorenih vrata, kao i okupljanje svih srednjih škola koje će se sredinom svibnja predstaviti ispred HNK Split. 

Dio atmosfere donosimo u fotogaleriji za koju su zaslužni Hrvoje Radeljić (Proelkom) i Jakov Matić (Studentski centar Split).

Vaša reakcija na temu