Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Maturalna večer Graditeljsko-geodetske tehničke škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer Graditeljsko-geodetske tehničke škole

Učenike i učenice zabavljao je Volare band

Graditeljsko-geodetska tehnička škola Split, koja je ove godine proslavila 111 godina rada, ispratila je još jednu generaciju maturanata. U hotelu Radisson Blu, u subotu navečer oko 120 maturanata i njihovih profesora proslavilo je maturalnu večer. Zabava je trajala do dugo u noć, a veselu ekipu zabavljao je Volare band.

Maturanti su nam rekli kako je ova večer za njih posebna i kako će godine provedene u srednjoj školi pamtiti cijeli život.

- Srednju školu pamtit ćemo po puno lijepih stvari, od divnih profesora, raznim izazovima koji su bili pred nama, stečenim prijateljstvima, brojnim lekcijama, a u konačnici po našoj mogućoj budućnosti ako ostanemo u ovoj struci. Maturalna večer je definitivno ona koja stavlja točku na 'i' cijeloj priči. Najviše smo se posvetili pripremi oko zabavnog dijela programa koji bi trebao uveseliti sve prisutne. Lijepo je vidjeti sve kolege na okupu i vjerujemo da ćemo se dobro zabaviti - poručio je Ivan Čubelić prije svečanosti.

Još je dodao:

- Da opet biramo srednju školu, vjerujem da bi nas većina izabrala Graditeljsko-geodetsko tehničku školu. Dala nam je odlične temelje za buduće izazove na fakultetu. Vjerujem da mi mladi imamo budućnost u Hrvatskoj i da za nas ima posla.

Ravnatelj Filip Relja je putem našeg portala maturantima poslao jasnu poruku.

- Ispraćam svoju desetu generaciju maturanata kao ravnatelj. Lijepo je vidjeti nakon četiri godine prekrasne mlade ljude koji iz naše škole odlaze u svijet, svima ću zaželjeti puno zdravlja i sreće. Neki će se zaposliti, neki će nastaviti svoje obrazovanje, a poručio bih im: Radite ono što volite i ostvaruju svoje snove.

Dio atmosfere donosimo u fotogaleriji Veljka Martinovića.

Vaša reakcija na temu