Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Maturalna večer II. gimnazije
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer II. gimnazije

Učenike i profesore je u hotelu Le Meridien Lav zabavljao Taxi band

Učenici II. gimnazije proslavili su u subotu u hotelu Le Meridien Lav maturalnu večer. Maturantice i maturante, njih 148, zabavljao je Taxi band, a ravnateljica Ivanka Kovačević nam je rekla da je svaka generacija posebna.

- Svaku godinu osjećam se sretnom i uzbuđenom kada dođe ovaj svečani dan za naše maturante, bez obzira na to što je nama to rutina. Vidjeti ih ovako prekrasne uistinu u meni izaziva radost. Potrudili su se da ovaj dan za njih bude poseban, a zahvalila bih se i roditeljima koji su im bili oslonac tijekom njihovog četverogodišnjeg putovanja kroz našu školu - kazala je ravnateljica koja im je na posljetku poslala poruku:

- U svakom trenutku neka budu svoji, neka grade svoje puteve, neka se ne boje, neka ne odustaju... Neka ponesu sve ono što su dobili od nas kao jedan mali štit od svih nevolja koje ih čekaju u ovom surovom svijetu, a koji ukida sve one vrijednosti na kojima smo mi inzistirali. Budite dobri ljudi, a onda ste i uspješni.

Laura Nenadić i Magdalena Dilber za naš portal su rekle da im je najvažnije kako će se provesti na maturalnoj zabavi koju su čekale četiri godine.

- Spremali smo se dugo za ovu večer koja je zaista posebna. Nije nam žao što smo uložili vrijeme i novac, ipak maturalnu zabavu imaš jednom u životu. Ono po čemu ćemo pamtiti četiri godine u gimnaziji su naši školski kolege i profesori. Da možemo opet birati, upisale bismo ponovno ovu školu - kazale su nam maturantice koje nakon zabave očekuju pripreme za državnu maturu i upisi na fakultete.

- Škola nam je dala dobru podlogu za različite smjerove i nadamo se upisu na željene fakultete.

Djelić atmosfere iz hotela Lav pogledajte u fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu