Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Proelkom FOTOGALERIJA: Maturalna večer IV. gimnazije 'Marko Marulić'
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer IV. gimnazije 'Marko Marulić'

Pogledajte atmosferu iz hotela Salona Palace

U hotelu Salona Palace veselja i dobre atmosfere nije nedostajalo u četvrtak kada je oko 150 maturanata i maturantica IV. gimnazije 'Marko Marulić' slavilo kraj svog srednjoškolskog obrazovanja. 

Osmijeha i uzbuđenja nije nedostajalo, gimnazijalci su zablistali u svojim svečanim izdanjima, u ludu noć ispratili su ih roditelji i prijatelji, a onda su ostatak večeri proveli uz grupu Iluzija.

- Ovo je za maturante posebna večer u njihovim životima. Ponosna sam na ovu generaciju i pomalo im zavidim jer je pred njima cijeli život. Oni su predivni, veseli i uspješni mladi ljudi i želim im da takvi ostanu. Svaki od njih otići će ka svojem izazovu, putu kojeg će izabrati, a mi se nadamo da smo im za njihovu budućnost dali dobre smjernice i podlogu. Sretno im bilo, a poručujem im neka ih srce i razum vode ka budućim zanimanjima. To im je jamstvo da će u životu biti sretni i ispunjeni. Želim im puno sreće, zdravlja i ispunjenje svih mladenačkih snova. Vrata naše škole uvijek će im biti otvorena - poručila im je Ninočka Knežević, ravnateljica IV. gimnazije.

Dio atmosfere donosimo u fotogaleriji studija Proelkom.

Vaša reakcija na temu