Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hrvoje Radeljić / Proelkom studio FOTOGALERIJA: Maturalna večer IV. gimnazije 'Marko Marulić'
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer IV. gimnazije 'Marko Marulić'

Vidjela se povezanost s profesorima koji su nam kao iznenađenje priredili duhovitu pjesmu za rastanak - rekla je maturantica Karla Matošić

U hotelu Le Meridien Lav u petak navečer je održan maturalni ples IV. gimnazije Marko Marulić. Za zabavu 200-tinjak učenika i njihovih profesora pobrinula se grupa Best, a u odličnoj atmosferi su uživali do sitnih jutarnjih sati.

Maturantica Karla Matošić je dan nakon što je prošla, kako nam je opisala, najljepša večer u njenom životu, za naš portal je podijelila dojmove.

- Maturalna večer moje gimnazije bila je nezaboravna. Sve je vrvjelo pjesmom i plesom, kako učenika tako i profesora. Vidjela se povezanost s profesorima koji su nam kao iznenađenje priredili duhovitu pjesmu za rastanak. Isto tako učenici su izrazili kreativnost i duhovitost plesnim točkama, pjesmama i recitacijama. Vjerujem da smo se svi dobro zabavili i da će nam svima ova noć ostati vječna uspomena koje ćemo se rado i s nostalgijom prisjećati - ispričala je Karla.

Još je dodala:

- Osobno sam se pripremala par tjedana te sam zadovoljna kako je sve na kraju ispalo. Svi su zaista divno izgledali. Srednjoškolsko obrazovanje najviše ću pamtiti po prijateljstvima, druženjima s prijateljima i duhovitim zgodama s profesorima.

Riječi ravnateljice Ninočke Knežević ostavljamo kao poruku svim maturantima ove generacije.

- Osjećam se vrlo uzbuđeno, maturalne večeri me vraćaju u doba naše mature i mladosti. Promijenile su se u odnosu na moj mladost, ali je ostala tradicija dugog iščekivanja, pripremanja, življenja za ovu noć, sanjanja svojih želja. Puno se toga u životu može ponoviti, ali kažu da maturalna večer ima jednu magičnu moć, svoju čaroliju, pa neka tako bude i našim maturantima. Oni još ne odlaze iz škole, njih čeka ispit zrelosti, njihova matura i želim im puno uspjeha - kazala je ravnateljica IV. gimnazije.

Vaša reakcija na temu