Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Maturalna večer IV. gimnazije 'Marko Marulić'
Maturalna večer Piše: Antonia Klanac

FOTOGALERIJA: Maturalna večer IV. gimnazije 'Marko Marulić'

Donosimo fotografije iz hotela Le Meridien Lav

Neron band zabavio je u subotu navečer u hotelu Le Meridien Lav oko 150 maturanata i maturantica IV. gimnazije 'Marko Marulić'. Osmijeha i dobrog raspoloženja nije nedostajalo.

- Ponosna sam na ovu generaciju i pomalo im zavidim jer je pred njima cijeli život. Oni su predivni, veseli i uspješni mladi ljudi i želim im da takvi ostanu. Svaki od njih otići će ka svojem izazovu, putu kojeg će izabrati, a mi se nadamo da smo im za njihovu budućnost dali dobre smjernice i podlogu. Sretno im bilo, a poručujem im neka ih srce i razum vode ka budućim zanimanjima. To im je jamstvo da će u životu biti sretni i ispunjeni - rekla nam je Ninočka Knežević, ravnateljica IV. gimnazije.

Maturanti Marko Jukin, Pave Kovačić, Iva Jerončić i Petra Vukadin za naš portal su rekli da im je najvažnije kako će se provesti na maturalnoj zabavi koja je kruna njihovoj srednjoškolskog obrazovanja.

- Ono po čemu ćemo pamtiti četiri godine u 'Maruliću' su naši školski kolege i profesori. Da možemo opet birati, upisali bismo ponovno ovu gimnaziju - kazali su nam. 

Nakon zabave očekuju ih pripreme za državnu maturu i upisi na fakultete.

- Škola nam je dala dobru podlogu za različite smjerove i nadamo se upisu na željene fakultete - rekli su. 

Djelić atmosfere iz hotela Lav pogledajte u fotogaleriji. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(59039, "");
Pregledaj komentare