Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić FOTOGALERIJA: Maturalna večer splitske gimnazije Pitagora
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer splitske gimnazije Pitagora

Maturante je zabavljao DJ Flex, a fotogaleriju donosi fotoreporter Bogdan Klarić

Maturalna zabava Privatne jezična gimnazije Pitagora održana je u petak u restoranu Gusar. Svoju najluđu noć u godini proslavilo je osamnaest učenika s ravnateljem i svojim profesorima.

- Kao profesoru matura mi donosi veselje, a istovremeno tugu i sjetu, jer završava jedno lijepo razdoblje provedeno s učenicima. Maturante 'puštamo' u život, sretni smo jer smo bili dio njihovog odrastanja. Maturantima bih poručilo da im se isplatio svaki trud i odricanje u ove četiri godine, izrasli su u zrele ljude spremne na neke nove izazove. Nakon zabave očekuje ih novi izazov, a to je državna matura. Neka skupe sve svoje znanje koje su stekli ovih godina, neka uče i postignu najbolje rezultate kako bi upisali željene fakultete - poručio je Božo Majić, razrednik maturanata.

Još je dodao:

- Neka biraju svoje buduće korake srcem jer je to jedino ispravno. 

Maturante je zabavljao DJ Flex, a fotogaleriju donosi naš fotoreporter. 

Vaša reakcija na temu