Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto studio ProStyle FOTOGALERIJA: Maturalna večer Srednje škole Hvar
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer Srednje škole Hvar

Bend Kocka zabavljao je okupljene u hotelu Amfora

Dobrog raspoloženja nije nedostajalo u petak navečer u hotelu Amfora gdje su učenici Srednje škole Hvar proslavili svoju maturalnu zabavu. Oni su u odličnoj atmosferi najluđe srednjoškolske zabave uživali do sitnih jutarnjih sati, a za zabavu 30-ak maturanata i njihovih profesora pobrinuo se bend Kocka.

Maturantica Katijana Bilandžić za naš portal otkrila je kako se osjećaju na kraju svog srednjoškolskog obrazovanja, koje je sa svojim kolegama okrunila maturalnom zabavom.

- Osjećali smo se uzbuđeno, ovu večer smo čekali sve četiri godine. Mi cure smo se spremale puno za ovu večer, svaka je htjela biti posebna za ovaj dan i mislim da smo to ispunile. Dečkima je bilo lakše, a mislim da nismo puno ni potrošili novca koliko vremena za pripremu. Bilo je odlično - kazala nam je i dodala kako ih nakon zabave očekuju pripreme za državnu maturu i upis na fakultet.

- Ove četiri godine pamtit ću prvenstveno po svojim prijateljima i profesorima. Da mogu opet birati, upisala bih se u ovu školu. Sada nam slijede pripreme za državnu maturu, a vjerujem kako smo u školi dobili puno znanja i da će rezultati biti dobri.

Vaša reakcija na temu