Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić FOTOGALERIJA: Maturalna večer Tehničke škole za strojarstvo i mehatroniku
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer Tehničke škole za strojarstvo i mehatroniku

Bravo bend je zabavljao okupljene u restoranu Poljud

U restoranu Poljud u petak navečer je održan maturalni ples učenika Tehničke škole za strojarstvo i mehatroniku Split. Devedeset maturanata pod budnim okom profesora se zabavljalo do ranih jutarnjih sati uz Bravo bend. Ravnatelj Marin Tvrdić maturantima je poručio:

- Želim im svako dobro, neka izaberu put koji će ih u životu usrećiti, bilo da će krenuti na tržište rada ili nastaviti sa školovanjem. Govori se često da je bolje izabrati nešto što je isplativo, ali je pitanje što je zapravo isplativo. Vremena se mijenjaju, tako da im je jedina moja poruka neka izaberu ono što žele i vole. Nadam se da su u našoj školi stekli znanje i obrazovanje koje će im u životu značiti...

Dio atmosfere donosimo u fotogaleriji koju je pripremio naš fotoreporter Joško Šupić

Vaša reakcija na temu