Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: Maturalna večer Tehničke škole za strojarstvo i mehatroniku

FOTOGALERIJA: Maturalna večer Tehničke škole za strojarstvo i mehatroniku

Grupa Twist Off zabavljala je okupljene u restoranu Poljud

U restoranu Poljud u petak navečer je održan maturalni ples učenika Tehničke škole za strojarstvo i mehatroniku Split. Osamdesetak maturanata i njihovih pratnji, pod budnim okom profesora se zabavljalo do ranih jutarnjih sati uz grupu Twist Off.

Maturanti su nam prije zabave otkrili kako se osjećaju na kraju svog srednjoškolskog obrazovanja.

- Uzbuđeno! Ovo smo čekali sve četiri godine, velika je ovo večer za nas. Svi su tako lijepi i mislim da nas očekuje jedna večer za pamćenje. Nama momcima je nešto lakša priprema za maturalnu večer. Eto, ja sam se spremio za pola sata, no nešto duže su trajale tehničke pripreme za zabavu. Pripremali smo vrapce, razne skečeve i jedva čekam da ova večer krene. Da mogu birati, ponovno bih upisao ovu školu koju ću pamtiti po društvu i nekim sjajnim profesorima. Planiram upisati fakultet i vjerujem da sam u ovoj školi dobio temeljna znanja za daljnje školovanje - rekao nam je maturant Ivan Kreković.

Dio atmosfere donosimo u fotogaleriji Veljka Martinovića.

Vaša reakcija na temu