Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Maturalna zabava privatne gimnazije Leonardo da Vinci
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna zabava privatne gimnazije Leonardo da Vinci

Ravnateljica Ivana Vulić je maturantima poručila da se hrabro upuste u nove avanture

Maturalna zabava privatne jezično-informatičke gimnazije Leonardo da Vinci održana je u restoranu Gusar. Svoju najluđu noć u godini proslavilo je 11 učenika s ravnateljicom, a ujedno i razrednicom Ivanom Vulić te s ostalim profesorima.

- Maturantima bih poručila neka se hrabro upuste u nove avanture, neka skupljaju iskustva u drugim gradovima Hrvatske, Europe i svijeta, ali neka znaju da svoje obitelji trebaju zasnovati doma. Nima Splita do Splita, i to moraju znati - poručila je Vulić pa dodala:

- Nakon zabave očekuje ih novi izazov, a to je državna matura. Poručila bih im da skupe sve svoje znanje koje su stekli ovih godina, neka uče i postignu najbolje rezultate kako bi upisali željene fakultete. A nekim novim osmašima želim dobrodošlicu u našu školu te se nadam da će biti upisana još jedna izvrsna generacija u našoj školi - zaključila je. 

Pogledajte fotogaleriju koju vam donosi Veljko Martinović.

Vaša reakcija na temu