Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić FOTOGALERIJA: Maturalna zabava Zdravstvene škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna zabava Zdravstvene škole

Za dobru atmosferu pobrinula se grupa Neron

Maturalna zabava Zdravstvene škole održana je u subotu u Radisson Blu hotelu. Lijepi, vrijedni i pametni, ovi srednjoškolci su nakon puno praktične nastave i ponekad teških predmeta dočekali svoju glamuroznu večer. Grupa Neron je zabavljala oko 200 maturanata, a ponosna na svoje učenike bila je ravnateljica škole Mirjana Kurtović.

Maturantice Josipa Franić i Ana Lucia Rašić otkrile su nam kako su se osjećale na ovaj, za njih, poseban dan.

- Uzbuđene smo i sretne te vjerujemo kako će ovaj dan ostati upisan u našim memorijama cijeli život. Ovo je kruna našeg petogodišnjeg školovanja, večeras ćemo se dobro zabaviti pa krenuti u pripreme za fakultete - kazale su.

Maturanti i maturantice su i ovog put zablistali u predivnim kreacijama, a mali dio odlične atmosfere pogledajte u našoj fotogaleriji.

Vaša reakcija na temu