Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić FOTOGALERIJA: Maturalna zabava privatne srednje škole Dominis
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna zabava privatne srednje škole Dominis

Ravnateljica Jelica Pražen je maturantima poručila da se hrabro upuste u nove avanture

Maturalnu zabavu u restoranu Gusar sinoć su imali učenici privatne srednje škole Dominis koja je ispratila svoju 14. generaciju maturanata. Prije nego što napuste srednju školu i otisnu se na fakultet ili posao, 40 maturanata se u društvu svojih profesora zabavljalo uz grupu Best, pjevali su se vrapci i birali mis i mister generacije.

- Nakon sinoćnjeg prekrasnog veselja, maturante očekuje najozbiljniji posao. Državna matura je ispit njihove zrelosti i znanja, trebaju opravdati prije svega svoje, a onda povjerenje svojih roditelja i profesora. Želim im uspješno položene ispite, upis na željene fakultete i neka se hrabro upuste u nove avanture. Očekujem od njih izvrsne rezultate kao što su imale i generacije prije njih, a nekim novim osmašima dobrodošlicu u našu školu - poručila je ravnateljica Jelica Pražen.

Kako su se maturanti zabavljali pogledajte u fotogaleriji Joška Šupića

Vaša reakcija na temu