Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Maturalnu zabavu splitski glazbenjaci organizirali u svojoj školi
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalnu zabavu splitski glazbenjaci organizirali u svojoj školi

Na fotografijama Veljka Martinovića donosimo mali dio atmosfere iz Glazbene škole Josipa Hatzea


Maturalna zabava Glazbene škole Josipa Hatzea održana je sinoć u prostorijama te škole. Kraj svog srednjoškolskog obrazovanja maturanti i maturantice slavili su do dugo u noć sa svojim profesorima.

- Stigao je i taj dan kada slavimo kraj našeg srednjoškolskog obrazovanja u glazbenoj školi. Učenici smo koji pohađaju dvije srednje škole. Ne može se usporediti ni jedna maturalna zabava s ovom koju mi spremimo u prostorijama škole - kazao je maturant Luka Norac.

- To uvijek bude jedna intimna i posebna zabava. Pripremili smo bogatu lutriju, preko 100 nagrada, tako da su svi kući otišli i s pokojom osvojenom sitnicom. Kako smo i sami glazbenici, dobre glazbe nije nedostajalo, a u jednom dijelu večeri dvoje maturanata pripremili su iznenađenje. Njihova izvedba rasplamsala je već dobru atmosferu. Zabava je završila i sada treba zasukati rukave, slijede pripreme za maturu, a većina nas ima daljnjih afiniteta nastaviti studij na nekoj od akademija. Zahvalio bih se u ime učenika svima koji su pomogli u organizaciji, a posebice profesorici Ivani ŠutićAni Orlandini i Gordani Tomaš - pojasnio je Norac.

U fotogaleriji pogledajte djelić atmosfere koju kroz svoj objektiv donosi naš fotograf Veljko Martinović.

Vaša reakcija na temu