Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Održan maturalni ples V. gimnazije Vladimir Nazor
Maturalna večer Piše: Antonia Klanac

FOTOGALERIJA: Održan maturalni ples V. gimnazije Vladimir Nazor

Dvjestotinjak učenika i njihovih profesora se zabavljalo u hotelu Le Meridien Lav

Ovogodišnju sezonu maturalnih zabava otvorili su u petak navečer u hotelu Le Meridien Lav maturanti V. gimnazije Vladimir Nazor. Oni su u odličnoj atmosferi najluđe srednjoškolske zabave uživali do sitnih jutarnjih sati, a za zabavu 200-tinjak učenika i njihovih profesora pobrinula se grupa Best.

Igor Ujević i Ivana Marković maturanti su V. gimnazije, koji su za naš portal otkrili kako se osjećaju na kraju svog srednjoškolskog obrazovanja, koje su okrunili maturalnom zabavom s ostalih 171 maturantom 'Nazora'. 

- Osjećamo se uzbuđeno, ovo smo čekali sve četiri godine, velika je ovo večer za nas! Mi cure smo se spremale puno za ovu večer, svaka je htjela biti posebna za ovaj dan i mislim da smo to ispunile - kazala nam je Ivana Marković, koja je dodala kako ih nakon zabave očekuju pripreme za državnu maturu i upis na fakultet.

- Nama momcima je nešto lakša priprema za maturalnu večer. Eto, ja sam se spremio za pola sata, no nešto duže su trajale tehničke pripreme za zabavu. Sviram u školskom bendu, pripremili smo za večeras himnu i još pet pjesama - rekao je Igor Ujević, dodavši da su najbolja škola u gradu i da očekuje nezaboravan provod.

Dio atmosfere s maturalne zabave pogledajte u fotogaleriji... 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(9661, "");
Pregledaj komentare