Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: Maturalna večer Pomorske škole Split
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer Pomorske škole Split

Grupa Smile zabavila je 135 učenika i učenica

Maturalna večer Pomorske škole Split održala se u petak navečer u restoranu Robot, plesalo se i zabavljalo do kasno u noć. Ukupno 135 učenika, podijeljenih u sedam razreda, zabavljao je bend Smile, a ravnatelj škole Dragan Pavelin ispratio je svoju 27. generaciju maturanata. Prije zabave nam je rekao:

- Sretan sam, naravno. Naši učenici večeras ulaze u svijet odraslih, svijet pun neizvjesnosti, ali i izazova. Tu smo da s njima proslavimo ovu važnu večer. Naravno, ima malo i tuge. Ipak smo svi zajedno proveli četiri godine i svi nam se ti učenici uvuku pod kožu, postanemo zapravo jedna velika obitelj. Od srca im želim da ne odustaju, neka se uspješno bore s izazovima koji ih čekaju, jer školuju se za jedno specifično zanimanje. Zarađivat će sutra kruh sa sedam kora, nije to lak posao.

Još je rekao da u posljednje vrijeme poraslo zanimanje za Pomorsku školu, što ga posebno veseli. 

- Mladi prepoznaju da im ova škola nudi velike mogućnosti za zaposlenje i meni kao ravnatelju i svim profesorima svakako je najveća sreća vidjeti pune hodnike - dodao je ravnatelj.

Kako je bilo na maturalnoj zabavi 'pomoraca' pogledajte u fotogaleriji koju donosi naš fotoreporter Veljko Martinović

Vaša reakcija na temu