Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jadran Babić FOTOGALERIJA: Poznati Splićani okupili se na otvorenju nove trgovine popularnog američkog brenda za zaštitu mobitela!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA: Poznati Splićani okupili se na otvorenju nove trgovine popularnog američkog brenda za zaštitu mobitela!

Mobile Outfitters prozirne folije za ekrane pametnih telefona koje su osvojile cijeli svijet od sada se mogu pronaći i u City Centru One

Mobitel vam često ispada iz ruke, a zbog oštećenog ekrana jednom ste ga ili više puta čak morali i promijeniti? Ovih problema nemate samo vi nego i poznati Splićani koji su se dosjetili rješenju problema i na svečanom otvorenju nove trgovine Mobile Outfitters u City Centru One svog mobilnog ljubimca zaštitili specijalnom folijom pa tako ekran njihovog mobitela sada ni čekić ne može razbiti. Da, dobro ste pročitali! Gotovo pa može ući u rubriku vjerovali ili ne, ali uistinu je tako! Znaju to dobro oni kupci koji su ovu zaštitnu foliju već kupili u trgovini istog proizvođača u Mall of Split, a zbog obujma posla poslovanje su sada proširili i na drugu adresu. Nema sumnje, njihove zaštitne folije postale su pravi hit ne samo u Splitu, već u cijeloj Hrvatskoj, jer svoje poslovnice imaju u svim većim gradovima.

Unatoč tmurnom vremenu u Cityju je sve prštalo od pozitivne energije i smijeha, a glavna tema su pogađate bili mobiteli kao i to koliko tko provodi vremena na njima. Omiljeni splitski glazbenik Joško Čagalj Jole nam je otkrio da od djece još jedino njegov maleni sin Ivan Luka nema mobitel, ali i da su svi u obitelji imali nezgode s ekranom, te će mu ova zaštitna folija itekako dobro doći.

- Ne znam točno koliko smo do sada polomili mobitela. U svakom slučaju, bilo je svega. Najviše su ih razbila djeca, pogotovo kad su bila mala jer im je to bila omiljena 'igračka'. No, i meni se dogodilo da mi mobitel nespretno padne i razbije se - priznaje Jole.

I bivša tekvondašica Ana Zaninović, koja je nedavno pokazala plesno umijeće u popularnom showu Ples sa zvijezdama, dijeli Joline muke jer njezin mali sinčić također ne može odoljeti mobitelu. A ista iskustva na druženju u Cityja podijelili su i Anina blizanka Lucija Zaninović Kuzmanić, koja ima dvoje mališana te pjevač Petar Dragojević, tata petero djece.

Među ostalim uzvanicima bili su i pjevačica Izabela Martinović, nogometna sutkinja Vesna Budimir, natjecateljica Survivora Marina Ivić Pivalica, bivša košarkašica i fitness trenerica Nataša Bebić i sportašica Barbara Matić.

Prozirna Fusion folija s patentiranom TriACTIVE tehnologijom oduševila je i druge poznate uzvanike koji su se složili da je riječ je o pravom čuvaru pametnog telefona, posebno ekrana. Upravo je ekran najviše izložen puknuću i ogrebotinama, a zna se da prilikom njegovog puknuća najčešće stradava i elektronika.

Mobile Outfitters jedan je od vodećih svjetskih brendova za proizvodnju zaštitnih folija s čak 900 vlastitih prodajnih mjesta u 50 zemalja diljem svijeta. Njihova troslojna Fusion folija kreirana je razvojem specijalne folije od poliuretana. Za to su im trebale tri godine istraživanja, a folija je izrađena od vrlo izdržljivog materijala koji se često koristi u vojne svrhe. Čvrsti dio folije upija i raspršuje energiju udarca, otporna je na ogrebotine, ne ostaju otisci prstiju i ima samoiscjeljujuću sposobnost, te nakon postavljanja, u pravom smislu tog pojma, postaje anđeo zaštitnik vašeg mobitela.

Troslojna Fusion folija od poliuretana idealno prianja ravnim i zaobljenim ekranima, a Mobile Outfitters u svojoj ponudi nudi zaštitu za više od 2 tisuće raznih modela mobitela, tableta, igraćih konzola i satova. Također, svakodnevno vrši update svoje baze dostupnih modela kako bi uvijek pratio najnovije modele koji izlaze na tržište.

Spomenimo da u Mobile Outfittersu možete dobiti i FUSION BUMPER, najtanju svjetsku zaštitu za bočne strane i kutove telefona, koja predstavlja najvišu razinu zaštite za vaš mobilni uređaj.

U Mobile Outfittersu poručuju da svi kupci ostvaruju pravo na program doživotne zamjene. Naime, folija se na istom uređaju može mijenjati bezbroj puta, a pri svakoj novoj zamjeni plaća se samo usluga postavljanja koja je simbolična.

Više informacija o samim proizvodima pronađite na stranicama  Mobile Outfittersa na Facebooku, Instagramu, YouTube kanalu ili svratite do njihovog štanda u trgovačkim centrima Mall Split i City Centar One.

Vaša reakcija na temu