Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: Ravnatelj Kovačević ispratio svoju 30. generaciju maturanata Grafičke škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Ravnatelj Kovačević ispratio svoju 30. generaciju maturanata Grafičke škole

Blistali su u svečanim haljinama i odijelima

Osmijeha i dobrog raspoloženja nije nedostajalo u subotu navečer u restoranu Kampus, gdje je 160 učenika Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju iz Splita sa svojim profesorima uživalo u maturalnoj zabavi. Maturanti i maturantice blistali su u svečanim haljinama i odjelima, a potom su se rasplesali uz ritmove DJ Nicka.

Ravnatelj škole Ivan Kovačević ispratio je svoju 30. generaciju maturanata, ujedno i posljednju prije odlaska u zasluženu mirovinu.

- Ovo je 30. generacija učenika škole koju ispraćam u život. Svaki put iz nova me razveseli maturalna zabava, ali je ova za mene posebno emotivna jer ih zadnji put pozdravljam kao ravnatelj pred odlazak u mirovinu. Malo su mi pomiješane emocije večeras, s jedne strane sam tužan, ali i sretan i ponosan kada pogledam ove mlade ljude za koje se isplatilo truditi i boriti - sa suzom u oku priča nam ravnatelj i za kraj im poručuje:

'U životu im neće uvijek biti lako, ali bi im poručio da cijene svoj posao i neka u svakom čovjeku traže dobro. To je jedini put uspjeha. Neka ne napuštaju ovu našu lijepu Hrvatsku, ovakvog blaga nema nigdje. Znam da nam svima može i trebalo bi biti bolje, ali kući je najljepše. Neka svojim znanjima upravo i sami doprinesu uspješnijoj budućnosti Hrvatske. Neka biraju svoje buduće poslove srcem, ali i razumom. Diplomirani sam inženjer građevine, 36 godina sam proveo u školi, nisam birao, ali danas sretan i ponosan odlazim u mirovinu. Želim im puno sreće i zdravlja'.

Uživajte u prekrasnim kadrovima u fotogaleriji s maturalne zabave.

Vaša reakcija na temu