Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dean & Dora FOTOGALERIJA 'Romeo i Julija na poseban način' oduševili mladu publiku

FOTOGALERIJA 'Romeo i Julija na poseban način' oduševili mladu publiku

Tri zadnja plesa podsjetnik su na desetljeće Teatra danSing

U amfiteatru Doma mladih 26. listopada održane su tri predstave 'Romeo i Julija na poseban način' u izvedbi Teatra danSing. 

Uz poštivanje epidemioloških mjera, većinom osnovnoškolska i srednjoškolska publika polako se odvažila za povratak u kazališta i nije požalila, kažu iz Teatra. Reakcije mladih ljudi tijekom izvedbe ovoga mjuzikla nisu zaostajale za onima prethodnih godina kada se za Teatar danSing mogla tražiti karta više.

A prethodne godine su čitavo desetljeće, skoro pa cijelo djetinjstvo pojedinih izvođača, i to je, ističu, trebalo proslaviti. Jer, naglašavaju, oni to zaslužuju, jer su talentirani i izvrsni - od onih najsitnijih do onih koji na studij kreću.

Tri zadnja plesa su samo kratkotrajan podsjetnik na nešto što se dobro zbilo gradu Splitu - desetljeće Teatra danSing!

Vaša reakcija na temu