Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: M.B. FOTOGALERIJA: Splitsko-dalmatinski bajkeri spontano se okupili i žrtvi nasilja u Kaštelima uručili novčanu donaciju

FOTOGALERIJA: Splitsko-dalmatinski bajkeri spontano se okupili i žrtvi nasilja u Kaštelima uručili novčanu donaciju

U defileu do Kaštel Štafilića sudjelovalo je 40 motociklista od Makarske do Trogira

Dalmatinski bajkeri ponovno su pokazali kako imaju veliko srce! Mladiću, žrtvi brutalnog nasilja svojih vršnjaka, danas su uručili novčanu donaciju.

Na ideju je došao jedan od bajkera, Tomislav Škarpona, da bi oni sunčanu subotu iskoristili za ovu humanu gestu. 

Njih 40-tak, sa šireg područja od Makarske do Trogira, u defileu su krenuli magistralom do Trogira te starom kaštelanskom cestom do Kaštel Štafilića, točnije Bijaća gdje boravi mladić. 

'Cijelo događanje prošlo je pod budnim okom policijskih službenika PP Split i PP Kaštela koji su bili bajkerima na pomoći. Vožnja je prošla u iznimno mirnom i solidarnom duhu, umjerene brzine, bez ispada, kako i dolikuje pravim ljubiteljima i vozačima motocikala', kaže nam jedan od bajkera.

Tomislav Škarpona i Ivan Gojun ispred okupljenih predali su mladiću novčanu donaciju, sakupljenu od pripadnika moto klubova koji su bili dio ovog defilea i to iz Moto kluba Daorsi – Imotski, Moto kluba Patria – Podstrana, Moto kluba Quantum - Kaštel Stari, Moto kluba Vuk Samotnjak – Split.

Vaša reakcija na temu