Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA: U Splitu održano testiranje njuha, žene su uvjerljivo dominirale!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA: U Splitu održano testiranje njuha, žene su uvjerljivo dominirale!

Stari plac traži najboljeg splitskog kavopiju kojeg časte s godinu dana besplatne kave

U splitskom Starom placu jučer je Franck organizirao zanimljivo natjecanje u kojemu su izdominirale - žene. Znanstveno je dokazano da žene imaju bolje razvijeno osjetilo njuha nego muškarci, a dokazano je i da naš um od svih podražaja najduže i najjasnije pamti mirise. Sve to su još jednom dokazale Splićanke koje su mirisale arome u bočicama koje im je Franck dao kao zadatak.

Pred njima je bilo 18 različitih aroma - od mirisa gume do mirisa kukumara, a nekoliko natjecateljica dokazalo je da imaju gotovo savršen njuh. Većina natjecateljica pogodila je barem 15 od 18 aroma, a bilo je cura koje su odmah prepoznale svih 18. Franck ih je za dobar njuh nagradio poklon paketima kave.

Ekipa iz Starog placa i Francka cijeli je dan kuhala kavu i to na najrazličitije moguće načine. Jučer su pokazali da se Franckova kava može napraviti na mnoštvo načina koji ne uključuju džezvu ili aparat za espresso. Kušala kava iz french pressa, aero pressa, kao i hladna kava koja je bez kuhanja odstajala 48 sati u vodi te dobila vrhunsku aromu bez previše kofeina.

Ne zaboravite da u Starom placu cijeli listopad slave Mjesec kave koji je započeo na Svjetski dan kave 1. listopada ove godine. Sve je u Starom placu posvećeno kavi i uživanju.

Vrhunska Franck Superiore kava držat će cijenu od samo 9 kuna, a osoblje Starog placa pobrinut će se da svaka šalica bude vrhunska.

Hladnije dane Stari plac dočekuje s više od 60 vrsta palačinki - od onih klasičnih tankih preko američkih do mini palačinki koje su hit i na meniju i na Instagramu. Posjetite Stari plac u dobrom društvu i ovog listopada!

Dodajmo još da Stari plac traži najboljeg splitskog kavopiju kojeg časte s godinu dana besplatne kave, a više o tome na Facebook stranici Dalmatinskog portala.

Vaša reakcija na temu