Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA 'Za čas' do savršenih noktiju u novom studiju, bez termina i čekanja!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA 'Za čas' do savršenih noktiju u novom studiju, bez termina i čekanja!

Trebate li klasičnu pedikuru ili manikuru, gel, akril ili trajni lak, masažu stopala, dlanova ili prstiju - Gundulićeva 26A prava je adresa za vas

Studio za nokte 'Za čas' svečano je otvorio svoja vrata na splitskoj adresi Gundulićeva 26A. Kako i sam naziv salona govori, na ovom mjestu možete do savršene manikure i pedikure bez prethodne najave. Da, dobro ste pročitali, termin ne trebate unaprijed dogovoriti, a detalje nam je otkrila vlasnica i poduzetnica Ivana Barukčić.

- Dugo godina živim u inozemstvu, još po završetku srednje škole preselila sam se u Švicarsku. Tijekom svih ovih godina bavila sam se kozmetikom i radila za mnoge svjetske brendove. Nešto već dugo godina u meni tinja. Razmišljala sam kako, zbog užurbanog načina života i zbog toga što jako puno radimo, nemamo toliko vremena za privatni život. Suprugu sam početkom godine rekla kako mi je velika želja vratiti se u svoj Split - priča nam Barukčić, koja je odlučila pronaći mali poslovni prostor u centru grada. 


U tomu je i uspjela, a u subotu je u krugu obitelji, prijatelja i klijentica predstavila svoj poslovni pothvat. 

- Kako sam na svojim poslovnim počecima i sama radila nokte, smatrala sam kako bi u tom smjeru trebala razmišljati. Tako smo početkom ožujka otvorili studio za nokte kojeg su već prepoznale brojne klijentice. Studio se zove 'Za čas' jer radimo bez unaprijed dogovorenog termina, odnosno kao 'walk in' salon, a što nije česta praksa kod nas. I sama sam mama sedmogodišnjeg sina i mislim da je svim mama teško pronaći vrijeme za sebe. Plan je kada mama ima svojih '5 minuta' da skokne kod nas i napravi svoje nokte - navodi vlasnica salona koji se nalazi u robnoj kući Dalma.

- Osim klasične pedikure i manikure, radimo gel, akril i trajni lak, kao i masažu stopala, dlanova i prstiju. Svaki klijent nakon petog puta dobije 20 posto popusta, a na to pravo prilikom svakog tretmana imaju svi studenti. Kod nas možete kupiti i poklon bon kartice, što je uvijek dobra ideja za dar. Dalmatinke su poznate po svojoj ljepoti, ali i po tome što vole voditi računa o svojoj ljepoti. To se pokazalo istinitim i u našem slučaju. Otvorili smo studio prije malo više od mjesec dana, našu kvalitetu prepoznale su već brojne Splićanke, ali i dragi nam gosti. Baš danas u salonu smo imali klijenticu rodom iz Rusije i rekla nam je da će se pridružiti na ovom eventu - priča nam vlasnica studija koja ne namjerava stati na samo ovom projektu. 


- Uskoro krećemo u još veći poslovni pothvat. Radi se o njezi lica, o švicarskim proizvodima top kvalitete koji nikada neće biti dostupni u velikim kozmetičkim drogerijama. Radit ćemo online shop, a naš prvi butik bit će upravo u Splitu. Nakon toga, plan je širiti poslovanje i na druge dijelove Hrvatske. Počeli smo s noktima, nastavit ćemo s njegom lica, a tko zna možda priču proširimo i na neke druge sfere. 

Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do petka od 8 do 20, a subotom od 8 do 14 sati, a dočekat će vas sjajna atmosfera, opuštajući ambijent i stručno osoblje.

- Cilj mi je da mladi ljudi po završetku svog obrazovanja ne moraju napustiti Hrvatsku kako bi ostvarili svoju egzistenciju. Zaposlili smo dvije djevojke i dali im priliku da se i same u to uvjere. Želim da naši zaposlenici znaju kako šansa za dobar posao ne leži isključivo u inozemstvu te kako se marljivost i rad uvijek prepoznaju. Ako sam dobila toliko poslovnih komplimenata u tuđoj državi, pitam se zašto ne bih uspjela u svom gradu. Studio ne čine zidovi već ljudi, tako da vjerujem da ćete se i sami uvjeriti u stručnost naših zaposlenica i uživati u našim tretmanima - poručila je Ivana Barukčić, čiji studio možete zapratiti na Instagramu


U fotogaleriji donosimo dašak atmosfere s otvaranja studija, a kažimo i kako je okupljene svojim genijalnim trikovima zabavljao poznati hrvatski mađioničar Vladimir Štimac

Vaša reakcija na temu