Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Bajkeri razveselili štićenike centra u Vrlici

FOTOGALERIJA Bajkeri razveselili štićenike centra u Vrlici

Radi se o tradicionalnom božićno-novogodišnjem posjetu

MK Veterani Split s prijateljima iz moto klubova Noćni jahači Trilj, 4. gardijska brigada, Fjaka, Moto kluba Đakovo, free riderima te ostalim prijateljima posjetili su Centar za rehabilitaciju 'Fra Ante Sekelez' u Vrlici, te u prigodi božićnih i novogodišnjih blagdana razveselili štićenike.

Radi se o već tradicionalnom posjetu, a ove godine pridružili su im se i članovi Festivo benda koji su glazbom doprinijeli stvaranju božićne čarolije.

- Radovali smo se današnjem danu jer smo htjeli darovati naše drage štićenike, ali onda su oni darovali nas svojom radošću, ljubavlju, dobrotom i zahvalnošću - poručili su MK Veterani Split, koji su se zahvalili svima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji.

Vaša reakcija na temu