Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Bajkeri razveselili štićenike Centra za rehabilitaciju u Vrlici

FOTOGALERIJA Bajkeri razveselili štićenike Centra za rehabilitaciju u Vrlici

Tradicionalna humanitarna akcija MK Veterana

MK Veterani Split posjetili su Centar za rehabilitaciju 'Fra Ante Sekelez' u Vrlici. Dočekani kao pravi Djeda Mrazovi uveselili su štićenike doma. 

Uz stalne pratioce na ovoj tradicionalnoj humanitarnoj akciji pridružili su se i neki novi moto klubovi i doprinijeli dobroj atmosferi. 

- Veliko hvala svim sudionicima, donatorima, klubovima MK Bik-Benkovac, MK Noćni Jahači-Trilj, MK Mirakul Riders, MK Street runners Sinj, MK Vuk Samotnjak, MK Fjaka, MK 4. Gardijska, MK Poljički Knezovi, MK SP (specijalna policija iz domovinskog rata), Tomi, Brunu, Stanku, Bakiju i ostalim mnogobrojnim free riderima koji se nesebično skoro svake godine rado pridruže ovoj humanitarnoj akciji. Nadamo se da će se ova tradicija nastaviti jer radost štićenika u trenutku kada bajkeri dođu i provozaju ih na motorima je prevelika da bi se ovakav projekt mogao zaustaviti - poručuju iz MK Veterani.

Posebna zahvala na kraju, dodaju, ide nesebičnim donatorima Neretljanima velikoga srca, Teo-Struji i Neli, Vilmi i Dani, Jadranki i Davoru, Bernard i Zlaja J. d.o.o.

Vaša reakcija na temu