Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Studio Bonačić FOTOGALERIJA: Maturalna zabava Srednje škole 'Braća Radić'
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna zabava Srednje škole 'Braća Radić'

Studio Bonačić nam donosi fotografije s večeri za pamćenje

Srednja škola 'Braća Radić' iz Kaštel Štafilića ispratila je još jednu generaciju maturanata. Okupili su se učenici i profesori u petak navečer u hotelu Salona Palace, a 98 maturanata do dugo u noć zabavljao je DJ Kreshow.

- Bila je to predivna večer za koju sam sigurna da će nam ostati u prelijepom sjećanju. Sve je bilo super: glazba, hrana, atmosfera... Čak su i oni najsramežljiviji zaplesali. Svi su se ujedinili i zajedno zabavili te učinili da večer bude za pamćenje - rekla nam je maturantica Julija Barun.

Dodala je da će školske dane pamtiti po lijepim stvarima, sklopljenim prijateljstvima i profesorima koji su ih strpljivo i ustrajno vodili kroz školovanje.

Djelić atmosfere donosimo u fotogaleriji Studija Bonačić.

Vaša reakcija na temu