Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Bracera krenula s muzičkim večerima, pogledajte kako je bilo prošlog vikenda

FOTOGALERIJA Bracera krenula s muzičkim večerima, pogledajte kako je bilo prošlog vikenda

Konoba smještena između Dugog Rata i Duća predstavila je program

Bracera je i ove zime krenula s glazbenim večerima. Uz izbor od nekoliko vrsta menija po cijeni od 250 kn po osobi, kvalitetnu spizu, dobro vino, besplatni prijevoz te bendove poput XXS, TS Dukati i Festivo, zabava je zagarantirana.

Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je rezervirati ranije svoje mjesto. Novitet iz ove vama već poznate konobe je da je srijedom dan za biftek po promotivnoj cijeni, poput tatar bifteka, carpaccia od bifteka te bifteka na žaru, a četvrtkom dani domaćih tjestenina također po promotivnim cijenama. 

Ako želite iznenaditi nekog vama dragog, dođite u ovaj poseban ambijent koji je komad raja na ovom dijelu Dalmacije. Kako je bilo prošli vikend pogledajte na fotografijama...

Broj telefona za rezervacije je 021735400 i 021735444.

Vaša reakcija na temu