Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bojan Zibar FOTOGALERIJA Brojni poznati oduševljeni Grlićevim filmom 'Svemu dođe kraj'

FOTOGALERIJA Brojni poznati oduševljeni Grlićevim filmom 'Svemu dođe kraj'

Veliku zagrebačku premijera bila je u Kaptol Boutique Cinema

Kaptol Boutique Cinema sinoć je okupio brojne poznate ličnosti, a povod okupljanja bila je velika premijera novog filma jednog od najznačajnijih hrvatskih redatelja Rajka Grlića. Ratna profiterstva, devastirane tvornice i odnosi moći - film 'Svemu dođe kraj' istražuje teme koje su jednako relevantne danas kao i u prošlosti. Je li ovo priča o onome što smo ostavili za sobom ili o onome što nas i dalje muči? Ove provokativne teme otvaraju prostor za raspravu i razmišljanje, a premijera filma u Zagrebu bila je pravi događaj koji je sve stavio pod svjetlo reflektora. Film je zaintrigirao i samog predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića koji nije propustio premijeru, a osim njega u filmu su uživali i Čedo Prodanović, Jadranka Sloković, Vesna Pusić, Mile i Ivana Kekin, Saša Kopljar, Tončica Čeljuska, Tamara Garbajs, Csilla Barath Bastaić, Filip Juričić, Janko Popović Volarić, Lana Gojak Bajt te brojni drugi.

Na premijeri filma 'Svemu dođe kraj' u Zagrebu, centralnu pozornost privukao je ne samo sam film, već i njegov impresivan glumački ansambl. Na velikom platnu, brojne uloge su oživjeli Živko Anočić, Jelena Đokić, Boris Isaković, Janko Popović Volarić, Emir Hadžihafizbegović, Ksenija Marinković, Marina Redžepović, Srđan Grahovac, Anjela Nedyalkova i Katarina Bistrović Darvaš, a svatko od njih dao je značajan doprinos u stvaranju dojmljive filmske priče.

Nakon premijere najzanimljivije pitanje koje se postavlja je insinuira li Rajko Grlić na stvarne figure iz naše svakodnevice ili je glavni negativac samo univerzalni prikaz društvenih problema.

'Svemu dođe kraj' nije samo društvena kritika; kroz ljubavnu priču film donosi emotivnu dubinu koja nas snažno podsjeća na važnost ljudske povezanosti i neumorne borbe za pravdu.

Glumac Živko Anočić, koji u filmu glumi glavnog pozitivca, priznao je kako svjesno nastoji izbjegavati praćenje vijesti, no ipak ga brine što njegov sin bez problema može nabrojati sve ministre u Vladi. 

'To me zapravo brine. Mislim da, kada ljudi rade svoj posao kako treba, uopće ne bismo trebali znati tko su oni', izjavio je Anočić. Istaknuo je da ga situacija s domaćom politikom izrazito frustrira, dodavši da se svaki put kad o tome razmišlja, 'primi za putovnicu'.

Nakon što je 'Svemu dođe kraj' doživio svoju zagrebačku premijeru“ u svim kinima diljem Hrvatske, prema redovnom rasporedu moći će se pogledati od 26. rujna. Film je u produkciji Interfilma, te u distribuciji Duplicata, a s obzirom na oduševljenje koje je film izazvao na zagrebačkoj premijeri sigurno je da će osvojiti mnogobrojnu publiku u cijeloj regiji.

Vaša reakcija na temu