Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Djelić atmosfere s otvorenja prostora Mačak Underground
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA Djelić atmosfere s otvorenja prostora Mačak Underground

Novi zabavni prostor za hladne zimske dane

Veliko otvorenje Mačak Undergrounda proteklog petka je izazvao izniman interes kod mladih i onih koji se tako osjećaju. Ovaj splitski bar s atraktivnim ambijentom, u sklopu svoje ponude nudi kuglanje, pikado, biljar, ali i široku selekciju craft piva. I to je ono što ga čini jedinstvenim mjestom za zabavu i druženje s ekipom. 

Piće dobrodošlice i ukusna zakuska s kojima su hostese dočekale goste na dan otvorenja su ugodno iznenađenje i uvod u nezaboravnu večer. Za dobro raspoloženje uz odličnu klupsku glazbu, rock hitove i vruće plesne ritmove, pobrinuo se DJ Pajo dok su se gosti željni drugačijeg zabavnog sadržaja prijateljski natjecali. Uzbuđeno navijanje za svoje ekipe kraj kuglaških staza je stvorilo elektriziranu atmosferu koja se mogla osjetiti cijelim prostorom. Mnogi su okušali svoje znanje i mirnu ruku u pikadu, dok je biljar zauzeo centralno mjesto ne samo u prostoru Undergrounda već i u preferenciji gostiju. 

Splićani su sad sigurni da na adresi Trondheimska 4d uvijek imaju mjesto za družiti se sa starim prijateljima. Rezervirajte svoj stol ili termin na broj 021 771 133.

Vaša reakcija na temu