Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Donosimo fotografije iz 'magične' Spaladium Arene

FOTOGALERIJA Donosimo fotografije iz 'magične' Spaladium Arene

Severina je održala odličan koncert u punoj dvorani

Severina je na spektakularan način počela turneju 'The Magic Tour' u svom rodnog gradu. Nakon nastupa u punoj Spaladium Areni, 23. studenoga na rasporedu je koncert u Beogradu, zatim u Zagrebu 7. prosinca te Ljubljani 21. prosinca.

Prvim koncertom u sklopu turneje predstavljeno sve ono na čemu je proteklih mjeseci, na čelu sa Severinom, radilo čak 100 ljudi, među kojima posebne zasluge nose još i talentirani slovenski redatelj Nejc Levstik, poznat po dosad brojnim uspješnim inozemnim projektima, koreograf Matic Zadravec, s kojim je Severina surađivala i na prethodnoj 'Dobrodošao u klub' turneji, dizajner kostima Peter Movrin, koji je u svojoj karijeri imao prilike raditi za velika imena poput McQueena, Miu Miu, Beyonce, Lady Gage, Björk, a ovom prilikom je snage udružio s također uspješnim dizajnerom Metodom Črešnarom, zatim light manager Črt Birsa, koji je rasvjetom dao posebnu čar svemu onome što se događalo na pozornici, koju je posebno za ovu turneju osmislila scenografkinja Greta Godnić.

Vaša reakcija na temu