Foto: Mihaela Ban FOTOGALERIJA Doris nakon koncerta za pamćenje: 'Ovo je bio veliki događaj za sve nas'

FOTOGALERIJA Doris nakon koncerta za pamćenje: 'Ovo je bio veliki događaj za sve nas'

Glazbena diva u zagrebačkoj je Areni održala veličanstveni nastup

Na koncert Doris Dragović u Arenu Zagreb se stizalo iz raznih dijelova Hrvatske, ali bilo je i obožavatelja iz Švicarske, Njemačke, Francuske…

Već s taktovima prve pjesme koje je popratila erupcija oduševljenja 18,5 tisuća okupljenih bilo je jasno da se ovo dugo čekalo. Redali su se njezini najveći hitovi poput pjesama 'Željo moja', 'Malo mi za sriću triba', 'Jedini'...

Nakon glazbene čarolija prepune emocija Doris se zahvalila suradnicima i svojoj vjernoj publici bez koje ovo ne bi bilo moguće.

- Ovo je bio veliki događaj za sve nas - za moje suradnike, sve drage prijatelje koji su ove večeri bili s nama u Areni te za mene samu. Na ljubavi i podršci, i jednih i drugih, stoji moja pjesma, stoji smisao svega što radimo. Stoga je 'hvala' malo, ali ako dodam da svom snagom zrači iz ovog mog raspjevanog srca, možda se i provučem - rekla je Doris.

Na koncertu za pamćenje pridružili su joj se i gosti iznenađenja. S pjevačem Prljavog kazališta Mladenom Bodalecom otpjevala je  'Baklje ivanjske'.

- Kad su 'Baklje ivanjske' nastajale, radost je bila u nama. Danas se vraćaju sjećanja iz tog vremena, promocije tog albuma koji je bio vrlo uspješan. Toliko je godina prošlo, a te pjesme se i dalje pjevaju - zaključio je Bodalec.

Publika je imala priliku čuti i duet 'Ima nešto u tome' Doris Dragović i Jacquesa Houdeka, također veliki hit koji je osvojio srca mnogih.

- Zahvalan sam joj na svim godinama ljubavi koje nam je pružila. Hvala joj na prilici da budem dio ove pjesme i njezinog života. Moj duet s njom je veliko ostvarenje sna i baš sam joj zahvalan što je moj glas čula u toj pjesmi - rekao je Jacques.

Val oduševljenja izazvao je i Petar Grašo koji se javio putem video linka i s Doris otpjevao 'Što je to od mene ostalo'.

Očekivanja od ovog koncerta, koji je organizirao Narodni, bila su velika. Od samog početka pratio ga je glas glazbenog događaja godine. I sva su se očekivanja ispunila. Vlasnica jednog od najljepših glasova još je jednom pokazala zašto traje sve te godine. I nakon gotovo četiri desetljeća možemo samo zaključiti - Doris Dragović uistinu je jedna od najvećih glazbenih diva na ovim prostorima.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(55100, "");
Pregledaj komentare