FOTOGALERIJA Fitness centar Joker - od sada i u Omišu

FOTOGALERIJA Fitness centar Joker - od sada i u Omišu

Investicija u novi fitness centar vrijedna je više od milijun kuna

Omiš ovih dana postaje bogatiji za važnu sportsku destinaciju - Fitness centar Joker u petak, 11. listopada otvara vrata svoje nove, odlično opremljene omiške podružnice koja se smjestila u Sportskoj dvorani Ribnjak. Tim povodom, u petak i subotu, na Dane otvorenih vrata, FCJ Omiš poziva sve Omišane na besplatan prvi trening. 

Fitness centar Joker svoje klijente već godinama navikava na vrhunske uvjete treninga,  međunarodno certificirane, profesionalne trenere i mnoštvo dodatnih usluga, zbog čega mu povjerenje poklanjaju ne samo rekreativci, nego i brojni profesionalni sportaši s vrhunskim rezultatima u svojim područjima. Isto je pravilo primijenjeno i na novi fitness centar u Omišu, pa će nove članove dočekati najnovija fitness oprema i sprave top brandova Panatta, Technogym, Matrix, Hammer i Life Fitness. Na petstotinjak četvornih metara smjestio se, uz fitness sprave, i prostor za cardio treninge, dio centra opremljen je umjetnom travom za funkcionalne treninge, a ozbiljnim vježbačima na raspolaganju su i tri profesionalne dizačke platforme. 

Za savjete o pravilnom vježbanju i prehrani svi će se članovi moći obratiti trojici stručnih i iskusnih trenera, a tu je i široka ponuda energetskih i drugih pića, suplemenata i proteinskih shakeova, dok će novouređeni prostor svlačionica i tuševa te informatizirani sustav s kartičnom registracijom ulaska zadovoljiti i najprobirljivije ukuse. Cijela je investicija vrijedna više od milijun kuna, a u opremljenost i visoki standard centra među prvima se uvjerio naš proslavljeni reprezentativac Luka Modrić, koji je uoči ogleda s Mađarskom odradio individualni trening u omiškom Fitness centru Joker. 

Dosadašnjim članovima Fitness centra Joker posebno će vrijedna biti informacija da članarine splitskog Fitness centra Joker vrijede i u novootvorenom centru u Omišu. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52526, "");
Pregledaj komentare