Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić FOTOGALERIJA: Maturalna zabava Graditeljsko-geodetske tehničke škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna zabava Graditeljsko-geodetske tehničke škole

Učenike i učenice zabavila je grupa Best

Graditeljsko-geodetska tehnička škola Split, koja je ove godine proslavila 110 godina rada, ispratila je još jednu generaciju maturanata. Subota navečer okupila je učenike i profesore u hotelu Radisson Blu. Maturalna večer trajala je do dugo u noć, a veselu ekipu zabavljala je grupa Best.

Maturanti Matej Stanić i Dalibor Bučević jednoglasno su poručili kako je ova večer za njih posebna.

- Godine provedene u srednjoj školi pamtit ćemo cijeli život. Maturalna večer je definitivno ona koja stavlja točku na 'i' cijeloj priči. Najviše smo se posvetili pripremi oko zabavnog dijela programa koji bi trebao uveseliti sve prisutne. Nama muškarcima priprema za maturalnu večer bila je lakša nego ženama, no jednako smo uzbuđeni i sretni što je došao ovaj dan - poručili su prije svečanosti.

S njima su se složile i njihove školske kolegice.

- Nije se bilo teško spremiti, možda se potrošilo malo više, ali je vrijedilo svake kune jer je prekrasan osjećaj slaviti svoju maturalnu večer. Definitivno smo se spremale duže nego momci, nama je osim haljine trebalo misliti i o frizuri, noktima, make upu - kazala nam je Irena Matošević.

Ravnatelj je putem našeg portala maturantima poslao jasnu poruku.

- Lijepo je vidjeti nakon četiri godine prekrasne mlade ljude koji iz naše škole odlaze u svijet. Neki će se zaposliti, neki će nastaviti svoje obrazovanje. Svima ću zaželjeti zdravlja i sreće, radite ono što volite i ostvaruju svoje snove - poručio im je Filip Relja.

Prisjetio se ravnatelj i svoje maturalne zabave...

- Upravo sam s kolegama pričao kako se na maturalnim zabavama zapravo ništa nije promijenilo. Mi smo bili jednako uzbuđeni i sretni, a dogodine ću proslaviti četrdesetu godišnju od svoje maturalne zabave i baš se veselim - rekao je Relja.

Vaša reakcija na temu