Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Humanitarni koncert za udrugu MoSt oduševio publiku u splitskom HNK

FOTOGALERIJA Humanitarni koncert za udrugu MoSt oduševio publiku u splitskom HNK

Usprkos lošem vremenu kazalište je bilo puno

U splitskom HNK je sinoć održan humanitarni koncert posvećen udruzi MoSt pod nazivom 'Premostimo Jazz'. Orkestar Hrvatske ratne mornarice iz Splita pod vodstvom dirigenta Tonća Ćićerića  i Jazz orkestar Hrvatske vojske iz Zagreba s maestrom Davorom Dropuljićem su uz goste puna dva sata oduševljavali brojnu publiku koja je usprkos olujnom nevremenu došla pružiti potporu ovoj humanitarnoj akciji. 

Najprije je Orkestar HRM izveo pjesmu 'Vraćam se Zagrebe tebi', a onda su goste oduševili pjesmom 'Nima Splita do Splita' te nastavili u latino-američkim ritmovima.

Prvi od gostiju je nastupio Marko Pecotić Peco koji je izveo dvije Runjićeve i Oliverove pjesme a zatim je Uršula Najev izvela Runjićevu 'Kapetane moj'. Mlada pjevačica Nela (poznata po nastupima u tv emisiji 'A strana') izvela je dvije Vannine pjesme, a Marko Kutlić (također iz 'A strane') je Oliverovim pjesmama 'Copacabana' i 'Nedostaješ mi ti' podigao sve prisutne na noge. 

Treba pohvaliti i dirigenta Davora Dropuljića koji je svako malo animirao i zabavljao gledatelje. Kao šećer na kraju nastupila je i Klapa HRM sveti Juraj koja je uz pratnju oba orkestra oduševila pjesmama, a naročito pobjedničkom skladbom s ovogodišnjeg splitskog festivala. Na kraju su svi izvođači otpjevali Kabiljevu 'Neka cijeli ovaj svijet' iz mjuzikla 'Jalta, Jalta'.

Vaša reakcija na temu