Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA I VIDEO Splićanke ponovno oduševile, pogledajte ovacije publike na Gripama

FOTOGALERIJA I VIDEO Splićanke ponovno oduševile, pogledajte ovacije publike na Gripama

Večeras će se održati, kako kažu organizatori, posljednja predstava u Splitu, nakon koje slijedi turneja po drugim gradovima...

Kazališna predstava 'Splićanke', praizvedena prije tri godine, sinoć je napunila gledalište male dvorane ŠC Gripe. Hit predstavu Gradskog kazališta mladih u režiji Ivana Lea Leme samo je u Splitu pogledalo više od 13 tisuća gledatelja, a sudeći po reakcijama interes ne jenjava.

U ovom spoju stand-up komedije i cabareta susreću se na Zavodu za zapošljavanje profesorica glazbene kulture koju igra Nada Kovačević, žena pomorca opsjednuta količinom psećeg izmeta na ulicama Lidija Florijan, escort dama koju glumi Ana Gruica Uglešić, miss Mejaša Ana Uršula Najev i bankarica koju je utjelovila Mia Vladović.

Svojim pričama ova petorka nasmijava publiku, a na kraju su se glumice, prigodno, s publikom oprostile uz božićne pjesme i snijeg.

Zbog interesa je odlučeno da se organizira još jedan termin u nedjelju, 29. prosinca, u 20 sati na istom mjestu, to bi po riječima organizatora trebala biti posljednja predstava u Splitu, nakon čega kreće turneja po Dalmaciji (Zadar 13. veljače, Šibenik 14. veljače), potom slijedi Zagreb (27. travnja).

Kažimo još i kako su na Gripe predstavu pratile i brojni poznati poput Renate Lovrinčević, Marijane Batinić, Petre Nižetić Mastelić, Barbare Kurtović, Horvata Čagalja, vidjeli smo sestre Zaninović....


Vaša reakcija na temu