Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA IZ ĐARDINA Pogledajte najbolje maske iz Čarobne šume

FOTOGALERIJA IZ ĐARDINA Pogledajte najbolje maske iz Čarobne šume

Orašar i Kralj štakora osvojili su prvu nagradu u odličnoj atmosferi

Tjedan dana imali ste vlast u grad i još ništa niste napravili. Tema je natalitet i želimo da nas bude puno ovdje u Đardinu, i u Splitu jer bez djece nema budućnosti i sve drugo je nebitno, poručile su male maškare. Zato su pozvali meštrovicu Natali-Tetu da preda ključ grada djeci, a kao meštar dječjih maškara preuzeo ga je pas Dalmatinac.

- Evo predajem ti ključ grada Splita i da napraviš još sto i jednog Dalmatinca, poručila je meštrovica na što je Dalmatinac poveo sve u animaciju 'Who let the dogs out'.

Bogate nagrade ove godine za Dičji krnjeval u ukupnom iznosu 2000 kuna, od toga 1000 kuna za prvo mjesto te po 200 kuna za ostalih 5 mjesta potaknule su djecu i roditelje na izradu odličnih maski. Sve maske u finalu bile su ručno rađene, a fotografije pogledajte u galeriji.

Fotogalerija: Dičji krnjeval | Foto: Veljko Martinović

Prvo mjesto i  1000 kuna osvojili su Orašar i Kralj štakora, po 200 kuna osvojili su Balon, Potočnice, Zlatno govno, Koronavirus, Raketa, a svi ostali osvojili su i mjesec dana plesa u Centru plesa.  Na fenomenalnoj izradi Orašara i Kralja štakora pozavidjeli bi i iz HNK. Najplesniju masku u Limbo natječaju osvojio je Antonijo Vitaljić kao Kapetan Amerika.

Program je počeo plesnim animacijama uz Dj Daddy Cool, nastavio se s predstavom Čarobni disko, a odlične nastupe u maškaranom izdanju imali su Dance Crew United, Cheerleading klub Sedmi vjetar, Plesni studio Leonis, Talent Studio M te Centar plesa s grupama Plesni vrtić, Twist models, Mtv Showdance i Zumba Split te mlada pjevačica Lana Rubelj.

Fotogalerija: Dičji krnjeval | Foto: Dušan Mitić

Dičji krnjeval sastoji se od dva dijela, a drugi dio je Krnjeval vrtića koji će se održati već tradicionalno u velikoj dvorani ŠC Gripe u ponedjeljak, 24. veljače, od 10 do 11.30 sati.

- Svi vrtići blizu Gripa pozvani su da dođu pješke, a za udaljenije organizirani su plaćeni autobusi.

Djecu očekuju brojne maskote, interaktivna dječja predstava, slasne nagrade. Poželjno je da svi sudionici imaju oko vrata ime i oznaku vrtića da se lakše nađu, a svaki vrtić može se predstaviti i tablom da se djeca lakše orijentiraju u dvorani. Pozivamo i sve roditelje s djecom vrtićke dobi, a koja ne idu u vrtić da se slobodno priključe programu. Naravno, bake i djedovi ih mogu držati na oku s okolnih tribina - poručili su organizatori Splitskog krnjevala.

Vaša reakcija na temu