Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Jesenski mix&match

FOTOGALERIJA Jesenski mix&match

Mekani materijali, slojevito odijevanje, zagasite i neutralne boje, uočljivi modni dodaci, elegancija sa sportskim elementima… Ova modna jesen bit će sve, samo ne dosadna!

Fantastične nove kolekcije napunile su trgovine City Centera one pa će potraga za omiljenim jesenskim i zimskim komadima i kombinacijama biti prava modna pustolovina. A prije nego upotpunite garderobu must-have komadima, inspirirajte se razigranim jesenskim kombinacijama na City Mix&Matchu

Krenite od basic artikala - dobre kožne jakne, sivog poslovnog odijela, klasičnog balonera, nježne veste, kvalitetnih čizama i statement jeans komada. Potom ih upotpunite naušnicama i ogrlicama, dodajte im upečatljive torbice ili funkcionalne ruksake i upustite se u razigrani mix&match uz koji će nastati modne kombinacije kojima ćete ove jeseni plijeniti pažnju na svakom koraku.

I zato, najnovije savjete za 'miksanje' potražite na City Mix&Matchu, a baš sve što će vam trebati za naredne mjesece u omiljenim trgovinama svog City Centera one.

Vaša reakcija na temu