Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Klinika Dentelli otvorena u centru Mall of Split, prostor je oslikala Tisja Kljaković Braić

FOTOGALERIJA Klinika Dentelli otvorena u centru Mall of Split, prostor je oslikala Tisja Kljaković Braić

Individualan pristup i potpuna posvećenost svakom klijentu samo su neki od postulata stručnjaka koje je okupila Martina Karlo

Klinika za dentalnu medicinu Dentelli sinoć je svečano otvorila svoja vrata u centru Mall of Split. Smjestila se na trećem katu trgovačkog centra, a riječ je o moderno uređenoj ordinaciji opremljenoj vrhunskom opremom i najnaprednijom aparaturom.

Martina Karlo, dr. med. dent. je okupila tim stručnjaka koji dijele iste ciljeve - da svojim dugogodišnjim znanjem i iskustvom na raznim poljima klijentima pruže najbolju uslugu, iskrenu brigu i predanost. 

Individualan pristup i potpuna posvećenost svakom klijentu samo su neki od postulata doktora koji predvode Nikolina Bubalović Maretić, dr. med. dent. i Gordana Paić Karega, dr. med. dent. spec. ortodoncije. Rad na najsloženijim kirurškim i implantološkim slučajevima povjeren je Ivici Pelivanu, dr. med. dent. spec. protetike iz Zagreba.

- Klinika je opremljena najnovijom aparaturom i tehnologijom zbog čega svojim klijentima možemo ponuditi najbolji i najširi spektar usluga kako bi sve mogli obaviti na jednom mjestu, a za te iste usluge nudimo garanciju. S obzirom da je sigurnost pacijenata i djelatnika klinike apsolutni prioritet, postupak sterilizacije i dezinfekcije provodi se nakon svakog pacijenta korištenjem preciznih protokola i metoda. Ponuda usluga je prilagođena korisnicima usluga, svi korisnici imaju besplatan RTG te konzultacije, a u suradnji s najvećim financijskim ustanovama prilagodili smo plaćanja i napravili dostupno svim pacijentima - rekla je Martina Karlo.

Posebno mjesto i tretman ipak dobivaju najvažniji pacijenti - oni najmlađi. Za njih je opremljena posebna šarena ordinacija u kojoj se služimo trikovima i čarolijama. I u čekaonici djeca imaju svoj kutak s igračkama, bojankama i PlayStation konzolom. Strpljenje, osmijeh i razumijevanje bitni u radu s mališanima, zato je Dentelli investirao posebno u rad s najmlađima.

Važno je spomenuti da su pred vratima sam klinike osigurana parkirališna mjesta, a svakako je zanimljivo da je ordinaciju oslikala Tisja Kljaković Braić.

Vaša reakcija na temu