Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Konoba Marjan u novom ruhu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FOTOGALERIJA Konoba Marjan u novom ruhu

Jelovnik se mijenja po sezonalnosti, tako da ćete uvijek moći probati nešto novo

Konoba Marjan je obiteljski restoran otvoren sada već davne 2001. godine u starom splitskom Varošu u rodnoj kući našeg poznatog umjetnika Emanuela Vidovića. Ove godine konoba je doživjela kompletnu rekonstrukciju i provela je zadnjih pet mjeseci u renovaciji. 

Sada možete opet uživati u specijalitetima i delicijama spremljenih od dnevnog ulova s obližnje ribarnice i povrća s našeg pazara u prekrasnom ambijentu koji je spoj starog kamena i modernih detalja. Uz delicije Konobe Marjan, tu je i vinska karta od blizu 50 vina od kojih se i veliki broj služi na čaše. Uz dekonstrukciju trlje i capesante u umaku od poriluka s confit jagodama, za predjelo su tu uvijek i klasici kao domaći pršut i selekcija najboljih sireva uz domaći džem od suhih smokava. Na repertoaru za glavno jelo će se naći od mola na fete i morskog psa pa sve do šampjera, zubaca, brancina i orade...

Za one koji ne vole ribu uvijek će se naći neki dobar komad mesa kao odležani steak ili teleći t-bone, a i dnevna jela kao što su dobre stare marende crni rižot ili pašticada.

Za desert definitivno morate probati mousse od čokolade s dodatkom crnog češnjaka i maslinovog ulja.

Menu se mijenja po sezonalnosti, tako da ćete uvijek moći probati nešto novo.

- Organiziramo i domjenke te svečane ručkove i večere povodom krštenja, pričesti i krizmi do 35 osoba. Za sve upite i rezervacije možete se obratiti na 0989346848 ili na našoj Instagram i Facebook  stranici, a tu je i mail jstuli00@gmail.com - poručili su iz Konobe Marjan.

Vaša reakcija na temu