Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: TZ Podstrana FOTOGALERIJA Maja Šuput održala obećanje i bacila na noge cijelu Podstranu! Pogledajte ludilo sa sinoćnjeg koncerta

FOTOGALERIJA Maja Šuput održala obećanje i bacila na noge cijelu Podstranu! Pogledajte ludilo sa sinoćnjeg koncerta

Događanja se nastavljaju i za vikend

Dalmatinski turistički biser jučer je proslavio svoj dan, a uz koncert Maje Šuput koji je bio besplatan za sve posjetitelje, počelo je iznimno bogato Kulturno ljeto Podstrane

Blagdan svetog Antuna Padovanskog, nebeskog zaštitnika Podstrane, tradicionalno se svečano obilježava u jednoj od najljepših turističkih destinacija u Dalmaciji.

Koncert Maje Šuput i grupe Enjoy, uz predgrupu Miro Boem i Aritmia bend počeo je iza 22 sata uz uređenu kraj ušća rijeke Žrnovnice u Strožancu. Svojim energičnim nastupom i hitovima kojima već godinama osvaja mnogobrojnu publiku svih generacija, Šuput je sinoć bacila u trans prepunu Podstranu!

Inače, Kulturno ljeto na čijem je čelu već desetu godinu direktorica Turističke zajednice Podstrana Zdravka Švenda, trajat će cijelo ljeto, a ovaj je tjedan u znaku umjetnosti i sporta.

U petak 14. lipnja u 19 sati također na Šetnici hrvatskog branitelja Vladimira Vukovića Vate u Strožancu na programu je predstava za djecu 'Ružno pače', u izvedbi Scene Gorica.

U subotu 15. lipnja u 10 sati na rekreacijskoj zoni u Mutograsu održava se kup 'Sv. Ante' u jedrenju i veslanju na dasci za sve klase, a u subotu s početkom u 16 sati u Osnovnoj školi u Strožancu počinje judo kup 'Sv. Ante'. 

Nedjelja 16. lipnja rezervirana je za 4. plivački maraton 'Sv. Ante'. Natjecanje počinje u 9 sati. 

Općina Podstrana svim posjetiteljima je osigurala besplatan parking - na šetnici u Strožancu, u sklopu OŠ Strožanac te parking kod restorana Gloria (AS Marino). 

Vaša reakcija na temu