Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Hrvoje Radeljić / Proelkom studio FOTOGALERIJA Maturalna večer Ekonomsko-birotehničke škole Split
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna večer Ekonomsko-birotehničke škole Split

Pogledajte prekrasne maturante koji su večeras zablistali u restoranu Kampus

U prekrasnom i romantičnom prostoru restorana Kampus večeras se održava maturalni ples učenika Ekonomsko-birotehničke škole Split. Pod budnim okom profesora oko 190 maturanata se oprašta od svojih srednjoškolskih dana, a tom prigodom zablistali su u svojim svečanim izdanjima.

- Ovo je zaista posebna noć u našim životima, imamo malu tremu, ali mislimo da je to normalno. Nismo shvaćali da je ovo toliko posebna večer dok danas nisu krenule pripreme, a iz sata u sat uzbuđenje je raslo. Večeras želimo uživati i zabaviti se, a posebno smo sretni što imamo priliku održati maturalnu zabavu. Zadnje dvije generacije nisu imale tu mogućnost zbog pandemije, ali na sreću mjere su popustile na vrijeme i mi smo sretni da smo večeras tu - ispričale su nam maturantice Antea Dugeč, Leonarda Miljak i Iva Prnjak, koje kažu da nisu potrošile previše novca ni vremena oko priprema.

- Kod nas djevojaka je to puno dramatičnije nego kod muškaraca jer moramo osim na haljinu misiti i o drugim stvarima, kao što su šminka i frizura. Na kraju smo zadovoljne sa svim što smo odabrale, a od svega nam je najvažnije kako ćemo se provesti jer je to ono što ćemo pamtiti cijeli život - poručile su djevojke.

Maturante zabavlja DJ Glishoni, a mi vam donosimo fotogaleriju s crvenog tepiha.

Vaša reakcija na temu