Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Proelkom FOTOGALERIJA Maturalna večer Graditeljsko-geodetske tehničke škole Split
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna večer Graditeljsko-geodetske tehničke škole Split

Pogledajte 150 fotografija Proelkom studija


Krenula je sezona maturalnih zabava. Tako su večeras maturanti Graditeljsko-geodetske tehničke škole Split u glamuroznim izdanjima otvorili sezonu u Restoranu Kampus. Oko 170 maturanata, na čelu s ravnateljem Filipom Reljom, svoju najvažniju večer u životu provelo je u idiličnom ambijentu restorana koji se smjestio u srcu Kampusa, baš tamo gdje će mnogi nastaviti svoje obrazovanje.

Prva je to škola koja u 2024. organizira maturalnu večer u ovom restoranu koji je i ove godine prava hit destinacija među maturantima. 

Studentski centar u Splitu ove je godine ubacio još niz detalja koji će dodatno maturantima uljepšati ovu večer. Tu je nekoliko novih kutaka za fotografiranje maturanata, kako bi zabilježili što više uspomena na ovu večer. Na samom ulazu je smještena svjetleća kočija s konjima, spremna za fotografiranje svih kraljeva i kraljica maturalnih zabava, a ukoliko nastane gužva na kočiji, tu su još dva kutka za fotografiranje. Kraj plesnog podija spreman je video booth na kojem maturanti mogu snimiti zabavna videa uz mnoštvo prikladnih rekvizita. Studentski centar Split pripremio je i bogate poklon-bonove koje su poklonili školama za njihovu lutriju.

A kako su maturanti zabljesnuli, pogledajte u fotogaleriji Proelkom studija.

Vaša reakcija na temu