Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović FOTOGALERIJA Maturalna večer I. gimnazije
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna večer I. gimnazije

DJ Pajo zabavljao je učenike u hotelu Le Meridien Lav

Osmijeha i dobrog raspoloženja nije nedostajalo u subotu navečer u hotelu Le Meridien Lav, gdje je oko 130 učenika I. gimnazije iz Splita sa svojim profesorima uživalo u maturalnoj zabavi. Maturanti i maturantice blistali su u svečanim haljinama i odijelima, a zabavljao ih je DJ Pajo.

Ravnateljica škole Dobrila Gotovac Stipaničev ispratila je još jednu generaciju maturanata, a posebno je veseli što su ove godine uspjeli organizirati maturalnu večer.

- Ovo je posebna večer za nas i naše maturante. Predivan je osjećaj i energija u zraku kada gledam ove mlade ljude. Uzbuđena sam, sretna, ponosna, a pomalo i tužna što ih ispraćamo u 'arenu života'. Kao i uvijek, s njima odlazi i jedan dio nas. Pokušali smo im dati znanje, poučiti ih, ali prije svega usaditi neke životne vrijednosti. Poručila bih im da budu svoji, slijede svoje srce, u životu rade ono što vole, a prije svega neka budu dobri ljudi. Želim im puno uspjeha u privatnom i profesionalnom životu, a kad im budemo potrebni mi  ćemo uvijek biti tu za njih kao bezuvjetna podrška i potpora dok hrabro i ponosno koračaju svojim životnim stazama - poručila je ravnateljica gimnazije čiji su učenici poznati po dobrim rezultatima na državnoj maturi nakon koje upisuju željene fakultete.

Ravnateljica je još dodala:

- Bila bih sretna da u našu školu opet dođu đaci koji vole učiti i stjecati nova znanja. Prepoznatljivi smo po našim mjuziklima i raznim drugim aktivnostima. Vjerujem da bi učenici koji su završili našu gimnaziju preporučili je mlađim generacijama, a kako bi razriješili dileme oko odabira srednje škole  pozivam sve zainteresirane neka nas posjete prije nego odaberu svoj srednjoškolski put.

Djelić atmosfere sa zabave donosimo u fotogaleriji Veljka Martinovića.

Vaša reakcija na temu