Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jakov Matić (Studentski centar) i Hrvoje Radeljić (Proelkom studio) FOTOGALERIJA Maturalna večer Obrtno tehničke škole
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna večer Obrtno tehničke škole

Zablistali su na crvenom tepihu Restorana Kampus


Maturanti Obrtne tehničke škole Split svoju su maturalnu večer proslavili u Restoranu Kampus koji je godine hit destinacija maturalnih zabava, ali ova je maturalna večer definitivno najbrojnija. 

Čak 270 maturanata, u pratnji 50 profesora, učinilo je najglamuroznijim mjestom u gradu. Crveni tepih, press-wallovi pod svjetlima reflektora, koktel dobrodošlice i moderno uređenje restorana, dodatno su naglasili važnost ove večeri. Špalir je započeo u 19 sati, a nasmijana lica maturanata ponosno su pratili i fotografirali roditelji i članovi obitelji te prijatelji koji su stigli u pratnju. Dobra se atmosfera pod zvjezdanim nebom satkanim od preko 2.000 lampica nastavila nakon špalira. 

Nakon himne pozdravnu riječ maturantima je uputio je i ravnatelj Milivoj Kalebić, zahvalivši maturantima na prekrasnim godinama suradnje. Da fešta traje dugo u noć se pobrinuo Jukebox Live Band.

A kako su maturanti zabljesnuli, pogledajte u priloženoj fotogaleriji za koju su zaslužni Jakov Matić (Studentski centar) i Hrvoje Radeljić (Proelkom studio).

Vaša reakcija na temu