Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Proelkom studio FOTOGALERIJA Maturalna zabava Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA Maturalna zabava Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju

Zablistali na crvenom tepihu restorana Kampus


Treću godinu za redom maturanti Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju Split svoju maturalnu večer proslavili su u restoranu Kampus. Čak 172 maturanata, uz pratnju 41 profesora, prošetali su crvenim tepihom, a u najvažniju večer u život ispratili su ih roditelji i prijatelji.

Ova je škola jedna među prvima koja je krenula s proslavama maturalnih večeri u Kampusu i sve je više srednjih škola slijedilo njezin primjer, učinivši ovaj restoran hit destinacijom među maturantima. Ipak će dobar dio tih učenika na jesen češće obitavati tu, ako se odluče studirati na Sveučilištu u Splitu.

U fotogaleriji Proelkom studia pogledajte kako su maturanti zabljesnuli, a u videozapisu su nam otkrili kako su se pripremali.

@dalmatinskiportal Maturanti Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju Split #maturanti #fyp #maturalna #maturalnazabava #promnight #maturalnahaljina #ucenici #skola #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu