Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: Maturalna večer Srednje tehničke prometne škole Split
Maturalna večer Piše: Antonia Pešić

FOTOGALERIJA: Maturalna večer Srednje tehničke prometne škole Split

Bura bend zabavljao je oko 150 maturanata i njihovih profesora

Maturalni ples učenika splitske Srednje tehničke prometne škole održan je u subotu u hotelu Le Meridien Lav. Prekrasne i odlično raspoložene maturante, ali i njihove profesore zabavljao je Bura bend. 

- Dugo smo se spremali za današnji dan, posebno mi djevojke koje smo morale pripaziti na više detalja, od haljine, šminke, frizure, cipela, nakita, no spremne smo i te slatke brige ostavljamo iza sebe i kreće onaj ljepši dio, ples i zabava do dugo u noć. Svoju školu ne bismo mijenjali ni za što, tu smo proveli divne godine i žao nam je što sve završava - kazala nam je Dora Marunica u ime maturanata generacije 2018/19, koji je oko 150.

Nakon uspješno odrađenog poziranja i fotografiranja, učenike nije trebalo puno animirati, a zabava je, naravno, potrajala do dugo u noć.

Maturalnu večer nam je prokomentirao i ravnatelj Josip Balić. 

- Sve neobičnije i uzbuđenije se osjećam kada još jedna generacija maturanata odlazi iz naše škole. Gledamo ih kako od prvašića i djece odrastaju u divne zrele momke i djevojke, na što smo jako ponosni. Za njih je ovo posebna večer i na neki način kruna njihovog četverogodišnjeg puta, teško mi je kao ravnatelju kazati prave riječi. Ne želim nikome poručiti da ode iz Hrvatske, a ne bih im ni poželio da ostanu tu. Poručio bih im da odluke donose sami, biraju želje i prioritete u životu po vlastitoj svijesti. Neka rade one što vole, neka budu sretni i neka ne misle da tuđe sunce bolje sjaji. Često odemo negdje misleći da je njihovo kazalište zlatnije, a u stvari nije pitanje kazališta već glumaca - poručio je ravnatelj.

Vaša reakcija na temu